miercuri, 24 octombrie 2018

Lovitura de grație


Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a adoptat pe 10 octombrie 2018 o lege care facilitează încadrarea străinilor non-UE în piața muncii. Proiectul de lege nr.423/2018 a fost adoptat cu un singur vot împotrivă, acela al deputatului liberal Daniel Gheorghe care a afirmat că „Efectul pervers al legii este acela de a pregăti terenul pentru imigrație economică masivă dinspre Asia și Africa. Acum majoritatea socialistă pare a se pregăti să ne ofere visul progresiștilor, o țară ca afară” cu „zone urbane interzise” și multiculturalism de cartier!”
Ce să-i faci! Ale tinereții valuri. Idealismul specific tinerilor.
În schimb, bătrânii politicii aflați în opoziție, Orban, preacinstitul Ponta, au ridicat și mâinile și picioarele la ordinul stăpânului de la Bruxelles. Diezii rezistenți, Gâdea, Gușă și CTP mucles. Joc de glezne. N-a văzut, n-a auzit.
Companiile care se plâng că nu găsesc angajați pe salariul minim pe economie vor privilegiile, beneficiile și securitatea oferite de o țară membră UE (plătite cu un tribut greu de întregul popor), plătind salarii la nivel de Bangladesh, Vietnam, India, Congo. Această lege adoptată de întreaga clasă politică și trimisă la promulgare neamțului-patriot este lovitura de grație pe care o dau politicienii români propriilor concetățeni. Ce mă cutremură mai mult este blatul dintre politicieni și presă atunci când este vorba de interesele stăpânilor de drept ai coloniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu